There was an error in this gadget

Wednesday, March 7, 2012

i'm back


ohh...nak dkt setaun tak jpe blog ni.smlm cube nak bukak boleh lupe id...kikiki..tp dpt jugak akhirnya bukak,,,kalau jodoh tak kemana kan?ai cuba recall nape sebenar kenapa ai buat blog ni...recall pya recall rupanya masa tu sbb ai baru terima kehadiran permata hati i

Umar Anwar



masa ni umur Umar baru 8 bulan

masa kat nicu hosp melaka.umar berumur 7 hari...baru ai dapat peluk2 dia.owhhhh


Alangkah indahnya perjalanan hidup ni kan.masing2 dengan cerita masing2.kalau nak cerita yang ai pya..makan tahun kot haha.tp ape2 pun yang penting tahun ini, detik ini telah membawa ai kesatu tahap yang mana ai semakin memahami kehidupan ini.mungkin boleh ckp ai semakin mensyukuri nikmat yang Allah kurniakan pd ai.bukanla sebelum ni tak kan...

kehadiran umar dalam hidup kami asben n wife,bagi ai sangat indah.memahami apa yang umar da buat dalam hidup ai semakin ai menghargai hidup ni.level kesabaran yang semakin meningkat2 mcm kalau kita menang main game kan kita baru dapat naik satu level kan...ai happy gile sbb ai rasa level ai makin tinggi day by day.

its not easy being parents.ai akui tu,lebih lagi kalau 1st born, pastu kne buat semua all by myself.indahnya lesson by umar anwar.mungkin dulu ai tak crita mcm mana ujian Allah pd ai..insyaAllah ai akan kongsi.sbb bg ai every born ada citer masing2.ujian Allah.kurniaan Allah.

No comments:

Post a Comment