There was an error in this gadget

Saturday, December 11, 2010

konvo husband




muka2 happy n penat berfeluh2 dihari kejadian...umar yang da sangat kepanasan n ngantuk sebaik behave masa nak amik gambau studio dlm booth panas tuh kikikiki...masa ni mak ngan jujie n along da secure sbb jujie tetibe nak pitam(sian auntie jujie)... walaupun begitu..ttp senum masa amik gambau...pandai ekkkkk huhuhu..


mak long yang happy ngat ngan anak bongsunya..huhu..kiut btol maklong aku nih...

6 disember 2010.tahniah kpd husband y at last berjaya konvo.hadiah sebenar ialah kehadiran isteri n anak katanya..aku rasa happy sgt hari tu.biau la konvo husband oun kikiki n walaupun sgt penat sbb panas terik...da la muka berminyak2 berpeluh...umar pun da lemmas semacam da sbb da time dia nak titon...sgt kecian anak mama.ingat nk g studio jek amik gambau, tp husband tanak sbb nanti kne ulang alik ke uitm nak pulangkan jubah so terus sekali harung jek kat booth y ada tepi2 tuh...grrr walaupun tak setuju sbb tak selesa, aku malas nak byk songeh sbb bukan kami bertiga ja on that day...mak ayah n mertua pun sume ada...sekali lak ngan mamat y kebetulan sama sidang ngan husband...dan seminggu sebelum tu auntie jujie jugak konvo...kiranya kegembiraan berganda pada ayah..atas kejayaan anak n menantu jugak anak buahnya...

No comments:

Post a Comment